EL

Τι σημαίνει ο όρος Future Proofing (Δείκτης Βιωσιμότητας) ; Το Χρειάζεται η επιχείρησή σας;

 

O όρος Future Proofing (Δείκτης Βιωσιμότητας) είναι ένας ευρύς όρος που μπορεί να περιλαμβάνει όχι μόνο κτίρια και υποδομές, αλλά και κοινότητες, πόλεις, χώρες ή ολόκληρο τον πλανήτη.

Το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο. Η απρόβλεπτη φύση του είναι μια διαρκής πρόκληση για κάθε εταιρεία.

Το τεχνολογικό τοπίο αλλάζει συνεχώς. οπότε είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσετε ότι οι λειτουργίες που χρησιμοποιείτε για την τεχνολογία σας σήμερα δεν θα απαιτούν πλήρη αναθεώρηση ένα χρόνο από τώρα – μια χρονοβόρα και περίπλοκη εργασία.

Αναζητάτε λύσεις τηλεματικής για την επιχείρησή σας;

Eπικοινωνήστε μαζί μας! 
ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ DEMO

Future-proof Telematics

Ο όρος Future-proofing είναι η διαδικασία πρόβλεψης του μέλλοντος και ανάπτυξης μεθόδων για την ελαχιστοποίηση τυχόν αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να φέρει η αλλαγή ,διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η επιχείρηση / προϊόν σας είναι κατάλληλα ‘εξοπλισμένη’ ώστε να επωφεληθεί από τα θετικά αποτελέσματα.

Όταν επιλέγετε λύση τηλεματικής για την επιχείρησή σας – είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε την απαραίτητη τεχνολογία για να αντιμετωπίσετε πιθανές μελλοντικές εξελίξεις στην τεχνολογία.

Το να παρακολουθείτε τις τάσεις σχετικά με τα οχήματα στόλου, τη διαχείριση καυσίμων, τη συντήρηση, και την ασφάλεια, είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης από μόνη της – η Fleet Complete έχει σχεδιάσει τη τεχνολογία που χρειάζεστε! Με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας να διαφέρουν από μέρα σε μέρα, χρειάζεστε μια συσκευή παρακολούθησης οχημάτων GPS για να μπορείτε να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις.

Δίκτυo κινητής τηλεφωνίας & η Eξέλιξή του

Με την ενδεχόμενη ‘απενεργοποίηση της τεχνολογίας 3G’, οι συσκευές 3G δεν θα συνδέονται πλέον με τον πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας από τις ημερομηνίες τερματισμού λειτουργίας. Γι αυτό, είναι σημαντικό να αναβαθμίσετε τις συσκευές επικοινωνιών παλαιού τύπου για να διασφαλίσετε τη ομαλή συνέχιση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων. Βασικό πλεονέκτημα της αναβάθμισης του στόλου σας σε συσκευές ‘με δυνατότητα 4G’ είναι να εξασφαλίσετε ότι οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητάς θα έχουν βελτιωμένη ταχύτητα και συνδεσιμότητα

Η τεχνολογία μας θα σας βοηθήσει σε αυτήν τη μετάβαση, δίνοντάς σας συσκευές 4G LTE για να σας προετοιμάσει για τον επικείμενη αλλαγή. Παίρνοντας , λοιπό, αυτές τις συσκευές σήμερα, θα αρχίσετε θα δείτε τα οφέλη της ταχύτερης μετάδοσης δεδομένων και της καλύτερης υποστήριξης για λύσεις τηλεματικής.

Τεχνολογία σύνδεσης οχημάτων & η εξελικτική πορεία της

Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας IOX (Input / Output Executive) σας επιτρέπει να προσθέσετε και να αφαιρέσετε δυνατότητες ανά πάσα στιγμή, με βάση τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις, και παρέχει μια πραγματικά ευέλικτη λύση για το στόλο των οχημάτων σας χωρίς να απαιτείται συνεχής επένδυση σε αναβαθμίσεις.

Πολλές εταιρείες διαχείρισης στόλου έχουν ήδη υιοθετήσει τεχνολογίες όπως Big Data, προγνωστικά στοιχεία, ρομποτική, και τεχνητή νοημοσύνη για τη βελτίωση των λειτουργιών τους αλλά και για τη δημιουργία αξίας. Οι συσκευές και η πλατφόρμα της Fleet Complete μπορούν να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα και να σας δώσουν μετρήσιμα αποτελέσματα, κατάλληλα για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά.

 

Related Articles